לןגן

עוגת תפוחים

מאת: עינת דגא, פורסם: 13/09/2019 | 16:23

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מילוי:

  2. לפרוס את התפוחים ולתת להם להגיר את הנוזלים.

  3. להוסיף קינמון וחצי כוס סוכר.

  4. בצק:

  5. קמח ,חצי כוס סוכר, שמן ,חלמון

  6. ( צהוב) של הביצה ,סוכר וניל ללוש לבצק להשטיח על התבנית.

  7. לפרוס את התפוחים ולאפות חצי אפייה.

  8. להקציף את החלבונים ( לבן) עם חצי כוס סוכר ולשפוך על העוגה לאפות עד שמסביב.