לןגן

2 חלות מתוקות

מאת: עינת דגא, פורסם: 13/09/2019 | 16:08

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את כל החומרים היבשים מערבבים קלות. מוסיפים את הרטובים, את המים שופכים לאט. לשים 10 דקות.

  2. משמנים את פני הבצק ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

  3. מחלקים את הבצק ל 2 חלקים.

  4. כל חלק מחלקים ל 3 רצועות וקולעים לצמה.

  5. מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

  6. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום או פרג לקישוט.

  7. אופים בחום של 180 מעלות כ 35 דקות עד להזהבה.