לןגן

עוגת פרג תפוזים וקוקוס

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 11/09/2019 | 16:50
עוגת פרג תפוזים וקוקוס

תקציר המתכון: מקור: https://www.foodsdictionar y.co.il/Recipes/4243 פה הסדר הנכון של המרכיבים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מחממים תנור 170 מעלות

  2. מערבבים בקערה את הקוקוס, הקמח התופח והפרג יחדיו.

  3. 2. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר ואת סוכר הוניל. ממשיכים להקציף עד שנוצר קצף מעט נוקשה.

  4. 3. מוסיפים את החלמונים בהדרגה וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף תפוח ויציב.

  5. 4. מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את השמן ומיץ התפוזים בזרם דק. בסוף מוסיפים את תערובת הקמח, הקוקוס והפרג ואת גרידת הלימון בהדרגה ובתנועות קיפול.

  6. 5. יוצקים לתבנית טבעתית או רגילה (בקוטר 26) משומנת היטב, ואופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 40-45 דקות.

  7. 6. בהצלחה ובתיאבון חיוך