לןגן

קציצות ואיטריות

מאת: לורין אסולין, פורסם: 11/09/2019 | 12:30
קציצות ואיטריות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

לרוטב

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים של הקציצות, לעטוף ולשים במקרר

  2. בסיר רחב לטגן בשמן זית את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את התבלינים ולערבב, להוסיף מהר מים רותחים (שהתבלינים לא יישרפו !!) אני שמתי כמעט קומקום שלם

  3. כשהכל רותח לעשות מהעיסה קציצות ולשים בסיר (מי שרוצה יכולה לטגן את הקציצות לפני)

  4. לבשל כ20 דקות

  5. להוסיף את האיטריות ולערבב

  6. להרטיב נייר אפייה ולהניח על התבשיל, לסגור עם מכסה ל5-7 דקות (תלוי באיטריות)

  7. להסיר את המכסה והנייר אפייה, לפזר כוסברה קצוצה ולערבב

  8. בתיאבון ❤️