לןגן

חלת דבש שלוף אותי מבצק שמרים בונז'ור

מאת: קרן חביב, פורסם: 10/09/2019 | 21:16
חלת דבש שלוף אותי מבצק שמרים בונז'ור

תקציר המתכון: חלה חגיגית לשבתות ולחגים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יוצרת כדורים לצורה של אשכול גפן,

  2. לוקחת חתיכת בצק ומרדדת לצורת ענף. מורחת בסילאן ומפזרת שקדים מולבנים. מכניסה לתנור שחומם מראש על 190 מעלות וכשהחלה שחומה מוצעאים מהתנור ומזגגים דבש.