לןגן

דג סלמון בתנור

מאת: אורלי דרש, פורסם: 10/09/2019 | 08:04
דג סלמון בתנור

תקציר המתכון: הכי קל הכי טעים!!!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב מעסים טוב את הדגים ברוטב (אפשר להשאיר את הדג בתוך הרוטב לטעם עשיר יותר בין 15 דקות עד שעה)

  2. מחממים תמור ל180 מעלות

  3. מניחים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  4. מכניסים לתנור בין 12 ל 15 דקות (תלוי בתנור)

  5. יוצא מעדן!

  6. בתאבון!