לןגן

פתיתים עם אטריות ובצל יאמי

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 15/07/2015 | 15:15
פתיתים עם אטריות ובצל יאמי

תקציר המתכון: פתיתים עם אטריות אחד אחד מנה מנצחת בצלחת

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים בצל ומטגנים במכסה סגור 3 דקות אחכ מוסיפים את האטריות ומטגנים עד שמשתנה הצבע שמים את הפתיתים ונותנים ערבוב קל אחכ את המים והתבלינים נותנים רתיחה ואז מנמיכים ומבשלים רבע שעה ואז מכבים לוקחים נייר כסף שמים בתור מכסה מעל את המכסה וממתנים עוד 5 דקות.

  2. (: