תקציר המתכון: מניסיון של טעימות במסעדות הגעתי להבנה שהרביולי של הבית הכי טעים
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מטגנים בצל להשחמה
מוסיפים שום קצוץ
פטריות קצוצות ומאדים
מוסיפים שמנת.. חלב..כף אבקת מרק פטריות.. פלפל שחור גרוס מלח ומעט אגוז מוסקט
מרתיחים ומנמיכים עד להסמכה
את הרביולי מרתיחים לפי ההוראות ומוסיפים לרוטב המושלם הזה
מבשלים על אש נמוכה עוד כמה דקות ונהנים..