לןגן

שבלולי תרד.. סלק.. וגבינות..

מאת: הילה פרנסיס , פורסם: 07/09/2019 | 21:17
שבלולי תרד.. סלק.. וגבינות..

תקציר המתכון: מאפה מהמם שלא תפסיקו לנשנש..

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל להשחמה

  2. מוסיפים 2 שיני שום קצוצות

  3. מוסיפים את העלי תרד וסלק קצוצים

  4. מאדים עד לריכוך

  5. בקערה שמים בערך חצי קילו גבינה לבנה

  6. 100 גרם צהובה מגורדת

  7. 50 גרם בולגרית

  8. מלח.. פלפל ומעט מוסקט

  9. מערבבים הכל עם תערובת התרד המאודה

  10. ממלאים בצק עלים לרולדה וחותכים לשבלולים

  11. מורחים ביצה ושומשום

  12. מכניסים לתנור 180 מעלות טורבו עד להשחמה

  13. אפשר להוסיף ביצים קשות וסלט ויש לכם אחלה ארוחת ערב..