לןגן

טארט תפוחים נטו כמו בצרפת קוטר 24 ס"מ

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/09/2019 | 07:46
טארט תפוחים נטו כמו בצרפת קוטר 24 ס"מ

תקציר המתכון: מתאים לחג ראש השנה ולכל ימות השנה וטעים אששש ולגירסה חלבית להחליף את המחמאה לחמאה יוצא פצצב👌👌👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)אופן ההכנת הקלתית

  2. מכניסים למעבד מזון עם סכין להב

  3. את מחמאה ואבקת סוכר ומערבלים עד לאיחוד ומוסיפים את הקמח עד לקבלת תערובת פירורית

  4. 2)מוסיפים את החלמונים ושוב ממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה

  5. 3) מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ על נייר אפייה לעיגול בקוטר 26 ס"מ ומניחים על תבנית קפיצית לפאי בקוטר 24 ס"מ מהדקים היטב את השוליים ומעבירים סכין סביב לחתוך את העודף

  6. 4)שופכים בנדיבות ובצורה שווה מחית תפוחים מסדרים במעגל את התפוחים אבל כל אחד עם הסדר שלו

  7. 5)מפזרים סוכר ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 35 דקות

  8. 6) מניחים את הפאי על כלי כלשהו ומחלצים

  9. מחממים 4 כפות ריבת משמש כמה שניות במיקרוגל ומברישים שזה חם מניחים על כלי הגשה מגישים ונהנים

  10. בהצלחה