לןגן

חומוס ביתי שאחרי שאוכלים אותו אין מצב שתיקנו בסופר 🖤

מאת: הילה פרנסיס , פורסם: 06/09/2019 | 18:11
חומוס ביתי שאחרי שאוכלים אותו אין מצב שתיקנו בסופר 🖤

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את גרגירי החומוס לפחות לילה במקרר בקערת מים

  2. למחרת מרתיחים את החומוס עם כף אבקת סודה לשתייה

  3. זמן ההרתחה בערך 45 דקות עד שהמים הופכים לצבע חום

  4. שמים במטחנה מצקת של חומוס מבושל עם מעט מהמים שלו

  5. מוסיפים בערך 2-3 כפולה טחינה גולמית

  6. מעט מאוד מלח לימון

  7. ומעט מלח

  8. טוחנים הכל עד לטחינה אחידה וחלקה

  9. אפשר לשים מעל החומוס הטחון גם מעט גרגירי חומוס מבושל.. פטרוזיליה קצוצה ושמן זית