לןגן

קדירת בקר עם פטריות ובירה

מאת: חנה גולן, פורסם: 06/09/2019 | 15:12

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר רחב וצורבים את נתח הבשר בכל צדדיו עד השחמה.

  2. מוסיפים את פטריות היער, הגזרים והבצלים ומטגנים במשך כמה דקות.

  3. מוסיפים את המים, הבירה, החרדל, המלח והפלפל ומרתיחים. מקטינים את האש, מכסים ומבשלים במשך 3 שעות, עד שהבשר רך.

  4. מקפיצים את פטריות האנוקי והשמפיניון במחבת.

  5. פורסים הבשר ומגישים עם הפטריות מעל.