סלט ירוק עם רימונים
מאת: חנה גולן, פורסם: 06/09/2019 | 15:02
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
-
1/2 צרור כוסברה קצוצה
-
1/2 צרור שמיר קצוץ
-
4 גבעולי סלרי ללא העלים, פרוסים לטבעות דקות
-
1/2 כוס גרגירי רימון
-
חופן חמוציות
-
חופן צנוברים
-
לרוטב
-
1 כפית חרדל דיז'ון
-
2 כפיות סילאן
-
2 כפיות מיץ תפוזים (או מיץ לימון)
-
2 כפות שמן זית
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
-
שמים בקערה קטנה את כל חומרי הרוטב וטורפים היטב.
-
שמים את כל חומרי הסלט בקערה ומערבבים.
-
לפני ההגשה יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.