לןגן

עוגיות שקדים נמסות בפה

מאת: נטע בשביל השוקולד, פורסם: 06/09/2019 | 14:40
עוגיות שקדים נמסות בפה

תקציר המתכון: להכין כמות כפולה כי לא ישאר כלום אחרי שעה!! עוגיות שקדים נפלאות להרמת המצב רוח

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

החומרים

להגשה

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מחממים תנור ל-165 מעלות.

  3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד חמאה, מלח, אבקת סוכר, תמצית וניל, גרידת לימון וחלב עד קבלת תערובת מוקצפת

  4. מוסיפים קמח, וקןרנפלור, שקדים טחונים, אבקת אפייה.

  5. מערבלים שוב במהירות נמוכה עד שמקבלים גושי בצק אחידים.

  6. מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מעט.

  7. יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומכינים ממנו צורת חצי ירח.

  8. מניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה חשוב להקפיד על מרווחים.

  9. אופים במשך כ-12-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות ,זהירות לא להגיע להשחמה.

  10. מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

  11. אהבתם כנסו לעוד מתכונים בדף הפייסבוק וכאן "נטע בשביל השוקולד"

  12. שף שוקולטיירית אומנית בשוקולד