לןגן

מעורב ירושלמי שלא תפסיקו להכין 🖤

מאת: הילה פרנסיס , פורסם: 05/09/2019 | 23:05
מעורב ירושלמי שלא תפסיקו להכין 🖤

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל להשחמה

  2. מוסיפים את הבשר אחרי שחתכנו לקוביות קטנות

  3. שמים תבלינים מערבבים הכל ומקפיצים על אש גבוהה כמה דקות

  4. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שנגמרים הנוזלים