מעורב ירושלמי שלא תפסיקו להכין 🖤
מאת: הילה פרנסיס , פורסם: 05/09/2019 | 23:05
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו שווארמה
-
חצי קילו פרגיות
-
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
תבלינים
-
חצי כףתבלין מעורב ירושלמי
-
חצי כףתבלין לפרגיות
-
רבע כף גריל עוף (לא חייב)
-
מעט כמון
-
פלפל שחור גרוס
-
מלח
אופן הכנה
-
מטגנים את הבצל להשחמה
-
מוסיפים את הבשר אחרי שחתכנו לקוביות קטנות
-
שמים תבלינים מערבבים הכל ומקפיצים על אש גבוהה כמה דקות
-
ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שנגמרים הנוזלים