 
				מעורב ירושלמי שלא תפסיקו להכין 🖤
			 
		
		
			מאת: הילה  פרנסיס , פורסם: 05/09/2019 | 23:05
		
			
				 
		
			קטגוריה: תבשילים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						חצי  קילו שווארמה
					
- 
						חצי  קילו פרגיות 
					
- 
						2  בצלים גדולים חתוכים לקוביות 
					
תבלינים
			
					- 
						חצי  כףתבלין מעורב ירושלמי 
					
- 
						חצי  כףתבלין לפרגיות 
					
- 
						רבע  כף גריל עוף (לא חייב)
					
- 
						מעט  כמון 
					
- 
						פלפל  שחור גרוס 
					
- 
						מלח  
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					מטגנים את הבצל להשחמה 
- 
					מוסיפים את הבשר אחרי שחתכנו לקוביות קטנות  
- 
					שמים תבלינים מערבבים הכל ומקפיצים על אש גבוהה כמה דקות  
- 
					ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שנגמרים הנוזלים