לןגן

בולונז ללא רסק/פפריקה

מאת: לורין אסולין, פורסם: 04/09/2019 | 19:02
בולונז ללא רסק/פפריקה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב עגבניות

לבשר

פסטה

אופן הכנה

  1. לרוטב- לטחון עגבניות עם גמבה, לטגן את השום בשמן זית ולהוסיף את העגבניות והגמבה, לתבל בתבלינים, להוסיף מעט מים ולבשל כחצי שעה

  2. לטגן את הבצל והגזר, להוסיף את הבשר והתבלינים ולטגן

  3. לשפוך את הרוטב לבשר ולערבב

  4. להוסיף את הפסטה ולערבב טוב