תקציר המתכון: פיקנטי וטעים
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לטגן מעט את הבצל להוסיף את הפפריקה, העגהניות ,שום והפלפל להוסיף עוד קצת שמן ולבשל על אש נמוכה חצי שעה בערך אם יבש אפשר להוסיף חצי כוס מים
להוסיף את הביצים ולבשל על אש נמוכה
את החציל לטגן ולקראת סוף הבישול שהביצים כמעט מוכנות להוסיף חצילים והירק
או להוסיף גבינות אפשר בולגרית או מוצרלה
מי שרוצה בלחמניה
מרוקנים את פנים הלחמניה ,מחממים תנור שמים בלחמניה רוטב השקשוקה מעל להוסיף ביצה ותובפת שאוהבים טרופים עד שהבעיה מוכנה
בהצלחה