לןגן

קובה אדומה עם סלק

מאת: שרה יוסף, פורסם: 04/09/2019 | 18:10
קובה אדומה עם סלק

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם מעט שמן כמה דקות להוסיף רסק לערבב ולהוסיף מים חצי בער רק שיכסה את הסלק

  2. להוסיף את הסלק והתבלינים ולבשל בערך שעה שהסלק יתרכך

  3. לשים בקערה את חומרי המילוי וללוש היטב

  4. לחלק לכדורים קטנים

  5. לשים בקערה את חומרי המעטפת וללוש לקבלת בצק נעים

  6. לשים קערית עם מים להרטיב מדי פעם את הידיים

  7. לקחת חתיכה קטנה מהבצק לשטח עם הידיים כפות פיתה לשים באמצע מילוי ולסגטר לכדור להמשיך את כל הכמות

  8. כשהסלק התרכך והמרק רותך להוסיף את הקובות לסיר ולבשל בערך חצי שעה

  9. אפשר להכין את הקובות ולהקפיא וכל פעם להוציא כמות שרוצים ולהכניס לסיר רותח בלי להפשיר את הקובות

  10. מומלץ להגיש עם אורז לבן

  11. בהצלחה