לןגן

קובה אדומה עם סלק

מאת: שרה יוסף, פורסם: 04/09/2019 | 18:10

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם מעט שמן כמה דקות להוסיף רסק לערבב ולהטביף מים 3/4 סיר

  2. להוסיף את הבצק והתבלינים ולבשל בערך שעה שנבחר יתרכך

  3. לשים בקערה את חומרי המילוי וללוש היטב

  4. לחלק לכדורים קטנים

  5. לשים בקערה את חומרי המעטפת וללוש לקבלת בצק נעים

  6. לשים קערית עם מים להרטיב מדי פעם את הידיים

  7. לקחת חתיכה קטנה מהבצק לשטח עם הידיים כפות פיתה לשים באמצע מילוי ולסגטר לכדור להמשיך את כל הכמות

  8. כשהסלק התרכך ונמרק רותך להוסיף את הקוביות לסיר ולבשל בערך חצי שעה

  9. מומלץ להגיש עם אורז לבן

  10. בהצלחה