לןגן

שבלולי גבינות ושמיר

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 04/09/2019 | 07:21
שבלולי גבינות ושמיר

תקציר המתכון: קל מאוד להכנה ונטרף מהר 😍

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק הבונז'ור לילה במקרר או שעה וחצי בחוץ..

  2. בקערה נערבב את כל המרכיבים.

  3. את שלושת כדורי הבצק של בונז'ור לרדד למלבנים.

  4. למרוח כמות נדיבה מהתערובת ולגלגל לרולדה.

  5. לחתוך לפרוסות בגודל הרצוי ולהניח על תבנית עם נייר אפייה.

  6. למרוח מעל שמן זית ואת התוספות (שומשום,זעתר,אורגנו..)

  7. להכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות בשלב התחתון לבערך 10 דקות או עד שמוכן.

  8. **בפוקאצ'ות מרחתי תערובת של שמן זית, כוסברה קצוצה, מעט מלח ים אטלנטי ושום כתוש.

  9. לשים תוספות שאוהבים.. ברוקולי, עגבניות שרי, פלפלים קלויים, פלפל חריף, זיתים, פטריות, גבינת רסטה...

  10. לקשט בשומשום ולהכניס לתנור על 220 מעלות לבערך 10 דקות.

  11. מחבילה אחת של בצק בונז'ור (3 כדורים) הכנתי 3 פוקאצ'ות 😀