קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערת המקסר נלוש את מרכיבי הבצק עד לקבלת תערובת אחידה .
בתבנית משומנת מעט נשטח חצי מהכמות של הבצק ובתבנית נוספת את היתר .
נאפה בחום של 175 מעלות עד להזהבה קלה .
נניח להתקרר .
בינתיים , במקסר נערבב את השמנת , האינסטנט, הסוכר והחלב עד לקבלת תערובת יציבה , בתנועות עטיפה נוסיף את השמנת ואת הגבינה הלבנה ,
נערבב טוב טוב עד לאיחוד .
לאחר שהתחתית של העוגה התקררה , נשפוך את תערובת המלית ונכניס להקפאה לפחות לשעה .
בינתיים , בסיר קטן , על אש נמוכה נערבב את מחית האוכמניות , המים והסוכר עד לתערובת מעט דלילה , מכבה את הגז ונוסיף את האוכמניות הקפואות לסיר . נניח להתקרר לפחות לחצי שעה .
נוציא מהקפאה את העוגה , נשפוך את האוכמניות עליה ומעל נפזר את פירורי העוגה הנותרים .
ממליצה להקפיא את העוגה שלוש שעות לפחות עד לפריסה ,
בתאבון ובהצלחה 🌹