לןגן

עוגיות מקרון במילוי קרם פרלינה ופיסטוקים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 31/08/2019 | 23:41
עוגיות מקרון במילוי קרם פרלינה ופיסטוקים

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)טוחנים במעבד מזון את אבקת שקדים ואבקת סוכר

  2. 2)מקציפים את החלבונים רק שמתחיל בועות מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוחה

  3. 3)מנפים את 2 האבקות בהדרגה ב4 פעמים מעל החלבונים ומקבלים עד לאיחוד ועד שאין גושים

  4. 4) מחליק את התערובת לשני חלקים שווים מעבירים לשקיות זילוף

  5. 5)מזלפים לתבנית מיוחד מסיליקון ואם אין לכם אז אפשר לצייר על נייר אפייה עם כוס קטנה עיגולים בקוטר 4 ס"מ ולזלף

  6. 6) אופים בתנור שחומם מראש ל145 מעלות בן 20 ל25 דקות כל אחד עם החום שלו

  7. 7)אופן ההכנת המילוי

  8. מביאים לרתיחה את השמנת הצמחית יוצקים את השוקולד פרווה מכסים דקה ומערבבים מומלץ לטחון לקבלת תוצאות טובות יותר למרקם מושלם

  9. מחלקים את התערובת לשני חלקים שווים לחלק אחד מוסיפים כף מחית פיסטוקים ובשני כף מחית פרלינה מערבבים היטב עד לאיחוד

  10. מעבירים את הקרם לשקית זילוף ללא צנטר ומכניסים למקרר לרבע שעה להתייצבות

  11. 8)מתאימים זוגות של מקרונים. מזלפים קרם על עוגייה אחת וסוגרים עליה את העוגייה השנייה 

  12. ליצירת סנדוויץ

  13. שומרים את המקרונים המוכנים בקופסה אטומה במקרר

  14. ואפשר לשמור את המקרונים ללא מילוי במקפיא כמובן

  15. בקופסה אטומה

  16. בהצלחה