לןגן

מפרום -מעדן מושלם

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 30/08/2019 | 23:48
מפרום -מעדן מושלם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את תפוא לחצי.

  2. כל חצי לפרוס לפרוסות אבל לא עד הסוף.

  3. להכניס לקערה עם מים חמימים עם מלח להתרככות.

  4. למלא בבשר טחון.

  5. לחמם במחבת שמן

  6. לטבול התפו"א בקמח ובביצה ולטגן שני צדדים.

  7. להניח על נייר סופג.

  8. להכין את הרוטב

  9. לטגן בצל להוסיף תבלינים כחצי כפית מכל תבלין שאת אוהבים ודאר המרכיבים

  10. וכשהכל מבעבע להוסיף תפוא ולבשל על אש נמוכה עד להתרככות .אם צריך להוסיף מעט מים ולתקן תיבול. אפשרי להכניס לקראת הסוף להכניס לתנור לצריבה קלה.

  11. תהנו הילה.