לןגן

תפוחי אדמה מעוכים בתנור עם עשבי תיבול

מאת: Yana Aminov, פורסם: 30/08/2019 | 17:08
תפוחי אדמה מעוכים בתנור עם עשבי תיבול

תקציר המתכון: מאז שהכרתי את השיטה של תפוחי האדמה המעוכים בתנור, לא מפסיקה להכין כי זה פשוט מעדן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה ולהכניס לסיר עם מים רותחים

  2. להוסיף כף מלח ולבשל עד אש בינונית כחצי שעה (עד שניתן לנעוץ מזלג בקלות)

  3. מוציאים, מסננים ומניחים על מגבת

  4. מחממים תנור ל180° ומרפדים תבנית בנייר אפייה

  5. מסדרים את תפוחי האדמה על נייר האפייה ומועכים בעזרת כוס או ספל

  6. בקערה קטנה לערבב שמן זית עם קוביות עשבי התיבול ולמרוח מעל תפוחי האדמה

  7. לבזוק מעל מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס

  8. *ניתן לזלוף עוד מעט שמן זית מעל כל תפוח אדמה, טעים מאוד.

  9. להכניס לתנור לכחצי שעה

  10. בתיאבון