לןגן

חזה עוף בטמפורה ברוטב משגע

מאת: Yana Aminov, פורסם: 30/08/2019 | 10:34
חזה עוף בטמפורה ברוטב משגע

תקציר המתכון: מנה מושלמת! שילוב טעמים נהדר, קצת מתקתק, קצת חמצמץ, קצת פיקנטי..טעים מאוד

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לטמפורה

לרוטב

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את כל מרכיבי הטמפורה עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים, שיהיה מרקם כמו של טחינה סמיכה

  2. להכניס את קוביות חזה העוף לבלילה, לכסות בנייר נצמד ולהכניס למקרר לכחצי שעה

  3. לחמם שמן במחבת ולטגן את קוביות חזה העוף עד להזהבה ולהוציא על נייר סופג

  4. בסיר נפרד: לחמם את הסיר, להוסיף את רוטב הצ'ילי המתוק, פפריקה מתוקה, רוטב סויה, רכז רימונים, סילאן, מיץ לימון

  5. להמשיך לבשל תוך כדי ערבוב במשך כ3 דקות עד להסמכה, לטעום ולתקן טעמים במידת הצורך

  6. להוסיף את קוביות חזה העוף לרוטב ולהמשיך לערבב הכל ביחד בעדינות כ2 דקות

  7. לפזר מעל שומשום ולהגיש חם