לןגן

פסטרמה חזה הודו

מאת: איציק שלמה, פורסם: 29/08/2019 | 14:23
פסטרמה חזה הודו

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אח"כ

אופן הכנה

  1. לנקות הנתח משיירים.

  2. כל התבלינים לתוך המים ולהגיע להרתחה.

  3. לצנן ואז להכניס הנתח לסיר למינימום 12 שעות (השאיפה 24 שעות) לספיגת הטעמים במקרר.

  4. להוציא ולנקות הנתח מהקרום הלבן ולייבש בנייר סופג.

  5. לקשור הנתח בחוט שפגט למראה יפה.

  6. שמן זית למרוח את הנתח בכל צדדיו.

  7. לטבל הנתח בתבלין פילדלפיה כתום בנדיבות מכל צדדיו.

  8. ומעבר למעשנת לשלוש שעות 120 מעלות.

  9. ניתן גם בתנור