לןגן

צלי עוף בשר וסירות תפו"א בפטריות

מאת: קרן חביב, פורסם: 29/08/2019 | 08:10
צלי עוף בשר וסירות תפו"א בפטריות

תקציר המתכון: מנה מנצחת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל על להבה בינונית עד להזהבה ולהוסיף את חלקי העוף והבשר לטיגון משני הצדדים . להניח בקערה את התבלינים והמים הרותחים לערבב היטב ולשפוך מעל העופות והבשר (אמור לכסות את הכל) להגביר את הלהבה וכשהסיר מבעבע להוסיף את הפטריות - לנער את הסיר מצד לצד . לאחר 10 דקות להנמיך את הלהבה ולבשל במשך חצי שעה. לאחר מכן להוסיף את סירות תפוחי האדמה (לנער מצד לצד) לכסות את הסיר ולבשל עוד חצי שעה עד להתרכחות הבשר והעופות. להעביר לתנור על 150 מעלות לשעה נוספת (עם מכסה), להגביר ל200 מעלות להסיר את המכסה עד לקבלת צבע שזוף.