לןגן

דגים חריפים על מצע של סלטה משאויה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 25/08/2019 | 18:57
דגים חריפים על מצע של סלטה משאויה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים לסלטה המשאויה

אופן הכנה

  1. קולים את הירקות על אש גלויה בכיריים אפשר גם בתנור, חשוב לקלות את הירקות היטב עד שהם משחירים מבחוץ. קולפים את הירקות הקלויים ומניחים בצלחת רחבה וקוצצים היטב את הירקות והשום בעזרת סכין. אפשר להשתמש במעבד מזון, אך בפולסים קצרים אחרת במקום סלט קצוץ תתקבל מחית חלקה. מוסיפים את השום ה

  2. בסיר רחב שמים את הירקות הקצוצים מעל שמים פרוסות עגבניה, פרוסות של לימון כבוש ופרוסות של גזר.

  3. מעל מניחים את הדגים.

  4. בקערה שמים שמן מוסיפים פפריקה מתוקה ומלח מערבבים ושופכים על הדגים.

  5. שופכים מעל 1/4 כוס מים מפזרים את הכוסברה מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה בין חצי שעה ל-3/4 שעה.

  6. אוכלים עם חלה טרייה.