לןגן

לאפות במחבת במילוי בשר טחון

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 25/08/2019 | 18:36
לאפות במחבת במילוי בשר טחון

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

החומרים ללאפה

מילוי

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הבצק:

  2. בקערה שמים את הקמח המנופה והמלח ומערבבים, מוסיפים את הסוכר, השמן והשמרים ומערבבים מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך וגמיש.

  3. מניחים להתפחה עד להכפלת הנפח.

  4. במחבת מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים את הצנוברים ומטגנים קלות מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן מוסיפים את התבלינים מערבבים מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך חצי שעה או עד שהבשר מוכן.

  5. 10 דקות לפני שהבשר מוכן מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.

  6. אופן הכנת הלאפות:

  7. לאחר שהבצק תפח מחלקים את הבצק ל-10 כדורים בגודל זהה.

  8. מקמחים משטח עבודה כל כדור מרדדים לעיגול, שמים מהמילוי וסוגרים לחצי.

  9. משמנים מחבת ומטגנים את הלאפה משני הצדדים.

  10. מגישים עם סלט ירקות, טחינה, עמבה וכו'