לןגן

סלט כרוב ונודלס

מאת: ,לימור שמואלי, פורסם: 25/08/2019 | 00:04

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. חותכים ומניחים את הכרוב בקערה גדולה.

  2. מערבבים במחבת ללא שמן את הסוכר חום במשך כדקה, הנודלס המפוררים והשקדים. לא לשרוף.

  3. ברגע שמתקרמל והסוכר מתחיל להתגבש לגושים להסיר את המחבת מהאש..

  4. עכשיו מכינים את הרוטב: בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הדבש, החרדל, השום, המלח והפלפל היטב עד שמקבלים לרוטב אחיד..

  5. מכניסים לקערה הגדולה עם הכרוב את הנודלס המוקפצים והרוטב..

  6. מערבבים הכל ביחד וזהו ומגישים..

  7. מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה!.