תקציר המתכון: תעשו אובה אל תכינו אותם , למה? כי ברגע שטועמים אחד אי אפשר להפסיק
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
אופן הכנה:
🍫בבאן מרי ממיסים את קוביות השוקולד הלבן
🍫מחממים את החמאה עם השמנת בסיר נפרד עד לנקודת חימום
או בפולסים במיקרוגל
🍫מערבבים יחד את השוקולד החמאה השמנת עד לקבלת מסה הומוגנית חלקה
🍫מוסיפים את הקוקוס לתערובת ומערבבים.
🍫מכניסים את התערובת למקרר למשך רבע שעה עד חצי שעה או עד שהיא מתמצקת וניתן ליצור ממנה כדורים
בעזרת הידיים יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ ובכל כדור מחביאים אגוז לוז.
מגלגלים את הכדורים בקוקוס ומניחים על צלחת/מגש.
מכניסים למקרר להתייצבות למשך כשעה לפני ההגשה.
למשקיעים:
לפני הקוקוס ניתן לטבול כל כדור בשוקולד ג'נדויה מטומפרר עם פייטה לטבול (כל כדור בנפרד) ואח"כ לגלגל הקוקוס
או ישר לעבור לציפוי:
קוקוס טחון לבן
אפשרי גם קוקוס קלוי טעמו מיוחד
הכנתם?
תצלמו ותשלחו לי שגם אני אהנה
לעוד מתכונים קלים וטועמים כנסו ל "נטע בשביל השוקולד"
שף שוקולטיירית
מנחת סדנאות שוקולד בוטיק