לןגן

טראפלס רפאלו נמס בפה,כזה שתרמו להכין כבר היום ולהזמין אורחים כדי להשוויץ

מאת: נטע בשביל השוקולד, פורסם: 24/08/2019 | 12:17
טראפלס רפאלו נמס בפה,כזה שתרמו להכין כבר היום ולהזמין אורחים כדי להשוויץ

תקציר המתכון: תעשו אובה אל תכינו אותם , למה? כי ברגע שטועמים אחד אי אפשר להפסיק

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למשקיעים

לציפוי

אופן הכנה

  1. אופן הכנה:

  2. 🍫בבאן מרי ממיסים את קוביות השוקולד הלבן

  3. 🍫מחממים את החמאה עם השמנת בסיר נפרד עד לנקודת חימום

  4. או בפולסים במיקרוגל

  5. 🍫מערבבים יחד את השוקולד החמאה השמנת עד לקבלת מסה הומוגנית חלקה

  6. 🍫מוסיפים את הקוקוס לתערובת ומערבבים.

  7. 🍫מכניסים את התערובת למקרר למשך רבע שעה עד חצי שעה או עד שהיא מתמצקת וניתן ליצור ממנה כדורים

  8. בעזרת הידיים יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ ובכל כדור מחביאים אגוז לוז.

  9. מגלגלים את הכדורים בקוקוס ומניחים על צלחת/מגש.

  10. מכניסים למקרר להתייצבות למשך כשעה לפני ההגשה.

  11. למשקיעים:

  12. לפני הקוקוס ניתן לטבול כל כדור בשוקולד ג'נדויה מטומפרר עם פייטה לטבול (כל כדור בנפרד) ואח"כ לגלגל הקוקוס

  13. או ישר לעבור לציפוי:

  14. קוקוס טחון לבן

  15. אפשרי גם קוקוס קלוי טעמו מיוחד

  16. הכנתם?

  17. תצלמו ותשלחו לי שגם אני אהנה

  18. לעוד מתכונים קלים וטועמים כנסו ל "נטע בשביל השוקולד"

  19. שף שוקולטיירית

  20. מנחת סדנאות שוקולד בוטיק