לןגן

עוגת גבינה אפוייה ללא הפרדת ביצים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 24/08/2019 | 07:46
עוגת גבינה אפוייה ללא הפרדת ביצים

תקציר המתכון: רוצו להכין מתכון משגע עוגת גבינה אפוייה גבוהה וללא הפרדת ביצים..בסיר גחנון.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים עם כוכר כ7 דקות עד לקצף תפוח לבינתיים בקערה נפרדת לשים את כל המצרכים ולערבב טוב טוב ( לנפות לפני את (הקונפלור הפודינג והקמח)

  2. לאחר מכן לשים 3 כפות גדשות מהביצים אל תוך קערת הגבינה לערבה טוב טוב ואת שאר הקצף לשפוך לקערה ובתנועות קיפול לערבב עד שנבלע.

  3. להכין סיר גחנון מספר 26 לעטוף את הסיר מבחוץ בנייר כסף ובפנים טיפה לשמן ולשפוך את התערובת שהכנו..לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש להכניס את העוגה שעתיים..לכבות ולתת לה עוד שעה בתנור ואז לתת לה להתקרר על השיש ולהכניס למקרר עד למחרת ..לבזוק אבקת סוכר ובהצלחה💕

  4. בהצלחה.