תקציר המתכון: מתכון של כלתי האלופה
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לערבב סולת בורגול ומלח להוסיף מים לערבב לתת לנוח עד שהמים נספגים בערך 10-15 דקות בקערה נפרדת מכינים את הבשר לקצוץ בצל דק כוסברה קצוצה ובשר טחון .
להוסיף שמן מלח פילפל שחור .
ללוש טוב .
להניח כלי עם מים ליד הקערות כדי להרטיב את הידיים בגילגול .
לקחת חתיכה בצק לפתוח על כף היד להניח במרכז בשר ולסגור ניתן להכין קציצות קטנות מראש ואז זה מזרז את תהליך המילוי .
לחמם שמן בסיר עמוק ורחב להוסיף רסק לטגן כמה דקות
לתבל מלח פילפל שחור אבקת מרק
להוסיף את קוביות הסלק הגזר והסלרי
להוסיף מים להביא לרתיחה ולהכניס את הקובות .
להביא לרתיחה טובה ולהנמיך לבשל עוד 30 דקות ולהגיש לצד חלה טריה או אורז לבן.