לןגן

קובה סלק

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 22/08/2019 | 15:28
קובה סלק

תקציר המתכון: מתכון של כלתי האלופה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב סולת בורגול ומלח להוסיף מים לערבב לתת לנוח עד שהמים נספגים בערך 10-15 דקות בקערה נפרדת מכינים את הבשר לקצוץ בצל דק כוסברה קצוצה ובשר טחון .

  2. להוסיף שמן מלח פילפל שחור .

  3. ללוש טוב .

  4. להניח כלי עם מים ליד הקערות כדי להרטיב את הידיים בגילגול .

  5. לקחת חתיכה בצק לפתוח על כף היד להניח במרכז בשר ולסגור ניתן להכין קציצות קטנות מראש ואז זה מזרז את תהליך המילוי .

  6. לחמם שמן בסיר עמוק ורחב להוסיף רסק לטגן כמה דקות

  7. לתבל מלח פילפל שחור אבקת מרק

  8. להוסיף את קוביות הסלק הגזר והסלרי

  9. להוסיף מים להביא לרתיחה ולהכניס את הקובות .

  10. להביא לרתיחה טובה ולהנמיך לבשל עוד 30 דקות ולהגיש לצד חלה טריה או אורז לבן.