לןגן

מרק קרופניק בסיר חשמלי

מאת: חגית סופר , פורסם: 20/08/2019 | 15:11

תקציר המתכון: מרק מאוד טעים ובריא

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תיבול

אופן הכנה

  1. לשטוף הייטב את הגריסים ולהשרות אותם כעשר דקות

  2. להכניס לסיר בישול חשמלי

  3. את כל המוצרים והתבלינים

  4. ולכסות במים עד למעלה (כ 7 כוסות מים רותחים)

  5. לבחור תוכנית של מרק בלחץ

  6. למשך 30 דקות

  7. למי שאין סיר חשמלי ניתן לבשל את המרק באותו אופן בסיר לחץ רגיל או אפילו בסיר עמוק לזמן ארוך יותר (כשעה בישול לפחות)