לןגן

דג חריימי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 18/08/2019 | 17:59
דג חריימי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צולים את הגמבה האדומה, הצהובה ו-2 עגבניות על אש.

  2. מקלפים את הירקות וקוצצים דק, קוצצים את השום ומערבבים בקערה יחד עם הירקות.

  3. בסיר רחב שמים את הירקות הקצוצים מסדרים מעל את פרוסות העגבניה ופרוסות הלימון הכבוש ופלפלי השאטה ומעל שמים את פרוסות הדג. קערה שמים פפריקה מתוקה, מלח ושמן מערבבים ושופכים על הדג.

  4. שופכים מעל 1/4 כוס מים מפזרים את הכוסברה מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה בין חצי שעה ל-3/4 שעה.

  5. אוכלים עם חלה טרייה.