לןגן

נתח אנגוס בתנור

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 16/08/2019 | 09:49
נתח אנגוס בתנור

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים למרינדה ולהניח את נתח הבשר בצוכה ולעסות טוב טוב מעל הכיוונים

  2. להניח במקרר לפחות שעה וחצי עדיף להשאיר לילה הבשר סופג את הטעמים ומתרכך

  3. לסדר ברוסטר פרוסות בצל

  4. במרכז להניח את הבשר

  5. מסביב לסדר את הירקות שחתכנו

  6. לשפוך על הכל את הרוטב שנשאר בקערה

  7. לכסות ולהכניס לתנור לשעה וחצי בערך תלוי בתנור

  8. הבשר צריך להיות רך כשנוי ים מזלג