לןגן

פילה עוף עם כרובית ותפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 15/08/2019 | 20:26
פילה עוף עם כרובית ותפו"א

תקציר המתכון: טעם פיקנטי משגעעע

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית להניח את הפילה עוף בקערה לפזר כף תבלין פלדלפיה ( נמכר בכל חנות תבלינים ...למי שאין שתשים תבלין לפרגיות או גריל עוף) לערבב היטב ולהשהות את הפילה עוף במקרר לספיגת טעמים כחצי שעה .

  2. את התפוחי אדמה להכניס לקערה להוסיף כף אריסה מתוקה לערבב היטב ...

  3. נתחיל בהכנת הרוטב

  4. ברבע כוס שמן נזהיב את הבצל...נוסיף את השום...רבע כפית כורכום וכף פפריקה ...נערבב לפתיחת תבלינים...נניח את הפילה עוף נמניך להבה ...לאחר דקה נהפוך אותם לצד שני ...נוסיף את התפוחי אדמה...את הגמבה...הפלפל שאטה...חופן כוסברה קצוצה...נוסיף מלח...פלפל שחור גרוס וכפית כמון ...כעת נוסיף מהצד של הסיר 2 כוסות מים רותחים מהול בכפית אבקת מרק עוף ...נבשל רבע שעה ואז נוסיף מלמעלה את פירחי הכרובית ...נשקה עם הרוטב שבסיר את הכרובית ...נפזר שוב מעט כוסברה ...מידי פעם ננענע את הסיר ...ננעץ סכין בתפוח אדמה אם הוא רך אז התבשיל מוכן

  5. בהצלחה אילנית בניזרי פשוט מעדן תנסו וספרו לי ❤