לןגן

פסטה פנה צבעונית ופרגית

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 12/08/2019 | 23:30
פסטה פנה צבעונית ופרגית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל פסטה לפי הוראות יצן ולסנן.

  2. לטגן עד להזהבה בצל ולהוסיף שום לערבב ולהוסיף את הפסטה לתבל לפי טעמכם..

  3. במחבת לטגן את רצועןת הבצל להוסיף את הגמבה ולאחר להוסיף תבלינים ולערבב . להוסיף את הפרגיות שחתוכה לקוביות

  4. לטגן מס דקות. עד להשחמה . תהנו הילה❤