לןגן

קבבים ביתיים

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 12/08/2019 | 11:22
 קבבים ביתיים

תקציר המתכון: קל וטעים 🙂

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ ולהוסיף ל600 גרם בשר טחון טרי, פטרוזליה קצוצה, מלח, פלפל שחור, כפית תבלין לקבב (ניתן להשיג בחנות לתבלינים), רבע כוס סודה או מים מעורבבים עם רבע כפית סודה לשתייה, ניתן להוסיף שומן למי שאוהב... לערבב הכל טוב טוב ולהניח לנוח 15 דקות. להכין קבבים ולהניח לנוח במקרר לחצי שעה. לצרוב על מחבת פסים עם מעט מאוד שמן.