לןגן

רולדת תמרים ואגוזים+ מילוי שוקולד שחר עם שברי פתי בר+ נוטלה וסוכריות של עוגה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 11/08/2019 | 13:48
רולדת תמרים ואגוזים+ מילוי שוקולד שחר עם שברי פתי בר+ נוטלה וסוכריות של עוגה

תקציר המתכון: בצק מושלם ונוח לעבודה פריך וטעים תנסו.

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לאחד את כל מרכיבי הבצק..לעשות עיגול יפה ולעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה..לאחר מכן לקמח את השיש ולחלק את הבצק ל4 עוגולים וכל עיגול לפתוח על שיש מקומח למרוח ולגלגל לרולדה להניח על תבנית אפייה ולעשות מעין קווים שיהיה קל לחיתוך לאחר האפייה..

  2. לחמם תנור 180 מעלות ל10 דקות ולהכניס בערך ל20 דקות לבדוק ..לא לאפות יתר על המידה.

  3. בהצלחה.