לןגן

טריקולד מושלם על תחתית עוגיות אוראו 🍩

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/08/2019 | 14:13
טריקולד מושלם על תחתית עוגיות אוראו 🍩

תקציר המתכון: כל מילה אבל כל מילה מיותרת 😋😋😋מילה שלי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)אופן ההכנת התחתית

  2. מערבבים את פירורי עוגיות עם החמאה המומסת

  3. 2) מסדרים שקף סביב לרינג לב או רינג עגול בקוטר 24 ס"מ שופכים את הביסקוויטים וישיירים ומכניסים למקרר עד להכנת המוס

  4. 3) אופן ההכנת מוס שוקולד מריר

  5. מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות

  6. 4)מביאים לרתיחה 160 גרם שמנת מתוקה ומכניסים את השוקולד המריר ומערבבים היטב מוסיפים את הג'לטין המומסת ושוב מערבבים ושמים בצד

  7. 5)מקציפים 210 גרם שמנת מתוקה עד ליציבות ומקפלים לתוך התערובת השוקולד עד לקבלת תערובת חלקה

  8. 6) יוצקים על התחתית ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה

  9. 7)אופן ההכנת מוס שוקולד חלב

  10. מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות

  11. 8) מביאים לרתיחה 160 גרם שמנת מתוקה ומכניסים את השוקולד החלב ומערבבים היטב מוסיפים את הג'לטין המומסת ושמים בצד

  12. 9)מקציפים 210 גרם שמנת מתוקה עד ליציבות ומקפלים לתוך התערובת עד לקבלת תערובת חלקה ויוצקים על מוס שוקולד מריר הקפוא מיישרים וחזרה למקפיא להקפאה מלאה

  13. 10) אופן ההכנת מוס שוקולד לבן מביאים לרתיחה

  14. 160 גרם שמנת מתוקה ומכניסים את השוקולד הלבן ומערבבים היטב מוסיפים את הג'לטין המומסת ושמים בצד

  15. 11)מקציפים 210 גרם שמנת מתוקה עד ליציבות ומקפלים לתוך התערובת השוקולד הלבן עד לקבלת תערובת חלקה ויוצקים על המוס שוקולד חלב ושוב חזרה למקפיא להקפאה מלאה

  16. ומקשטים השמיים הם הגבול