לןגן

קובה פטטה במילוי פטריות וצנוברים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 06/08/2019 | 13:11

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את התפו"א לקרר לקלף ולמעוך להוסיף מלח פלפל לפי הטעם

  2. עם כף שמן לטגן בצלים קצוצים לשקיפות להוסיף פטריות חתוכות לקוביות

  3. לתבל מלח פלפל בהרט לקובה

  4. להוסיף פטרוזיליה קצוצה

  5. וצנוברים קלויים

  6. להרטיב ידיים ליצור קובה

  7. לטגן עם 3 כפות שמן לצבע זהוב