לןגן

שמרים בטעמים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 05/08/2019 | 22:11

תקציר המתכון: בצק רך וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק

  2. לשים המיקסר קמח, סוכר שמרים ולערבב

  3. להוסיף את כל המצרכים וללוש כמה דקות לקבלת בצק רך ונעים

  4. להכניס למקרר לשעה להוציא ללוש ולהכניס למקרר לכמה שעות ,אני מכניסה ללילה

  5. להוציא לחלק את הבצק ל4 כדור לרדד דק למרוח מילית שוקולד להניח מעל עוד כדור בצק מקודד לחתוך למשלושים ולעשות קוראסונים

  6. למרוח ביצה עם מעט סוכר חום

  7. לתת התפחה ולאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה

  8. להוציא ולהבריש סירופ בנדיבות

  9. גבינות

  10. לחלק לכדורים קטנים לרדד לשים אמצע מילוי להרטיב את הפינות עם מעט מים לסגור ולאפות עד לקבלת צבע חום בהיר להוציא לקרר מעט ולםסא אבקת סוכר

  11. אפשר מילוי קינמון