לןגן

תפוח אדמה בתנור

מאת: שרה יוסף, פורסם: 05/08/2019 | 19:50

תקציר המתכון: קריספיים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את התפוחים האדמה בסיר עם מים עם כף מלח עד שיתרכחו מעט

  2. לחתוך ל4 ,להניח בתבנית על נייר אפיה

  3. לקחת צלוחית עם שמן זית עם 1/4 כפית כורכום אפשר פחות ולהבריש כל תפוח אדמה

  4. לפזר מעל מלח גס וטיימין

  5. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות בערך חצי שעה בערך