לןגן

דג סלמון בתנור

מאת: שרה יוסף, פורסם: 04/08/2019 | 20:06
דג סלמון בתנור

תקציר המתכון: פן שוט וטעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הדג עם מים ואחר כך לשים מעט חומץ ולשטוף היטב שיצא הריח

  2. לייבש עם נייר סופג

  3. לסדר בתבנית על נייר אפיה

  4. למרוח מעט עם שמו זית

  5. לערבב את הפירורים עם שום והאגוזים למרוח את הדג לפזר מעל מעט מלח גס ומעט טיימין

  6. לכסות עם נייר אפיה ולאפות 10 דקות עם הכיסוי ואחר כך להוציא את הנייר ולהמשיך לאפות עוד רבע שעה בערך

  7. בהצלחה