לןגן

לזניה פטריות

מאת: מילן וקנין, פורסם: 04/08/2019 | 16:34
לזניה פטריות

תקציר המתכון: מאוד טעימה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים סיר שמים עגבניות משימורים בזיליקום שום כתוש מלח ,פלפל שחור,פפריקה,מים מרתחים הכל מערבבים .

  2. מכבים מחממים תנור ל200 מעלות

  3. לוקחים עלי לזניה מסדרים בסיס שמים פטריות קצת שמנת ושופחים בנדיבות רוטב עגבניות

  4. עושים ככה עד רוטב ניגמר ולתנור ל20דק עד רוטב סמיך .

  5. בתאבון