פסטה ברוטב עגבניות
מאת: לורין אסולין, פורסם: 04/08/2019 | 13:52
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 שיני שום כתושות
-
4 עגבניות טחונות
-
כפית סוכר
-
2 כפיות פפריקה (אפשר יותר)
-
2 כפות מרק עוף (לא גדושות מידי)
-
כפית מלח
-
חצי כפית פלפל שחור
-
3 כפות רסק
-
חצי כפית בזיליקום
-
חבילה פסטה לא מבושלת
אופן הכנה
-
לטגן את השום, להוסיף את העגבניות והסוכר ולבשל כמה דקות
-
להוסיף את התבלינים ולערבב
-
להוסיף את הפסטה
-
להוסיף מים רותחים עד לכיסוי ולבשל, לערבב מידי פעם את הסיר עד שמוכן