לןגן

שמרים עם קינמון

מאת: שרה יוסף, פורסם: 03/08/2019 | 19:31

תקציר המתכון: רולדות או סינבון

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה המיקסר שמרים,סוכר וקמח ולערבב מעט להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  2. לכסות ולהכניס למקרר לשעה להוציא ללוש ולהכניס שוב למקרר לשעתיים או יותר

  3. להוציא לחלק ל4 כדורים ,לתת לנוח כמה דקות

  4. לרדד דק למרוח חמאה ומעל לפזר את הקינמון עם הסוכר ולגלגל לרולדה צפופה

  5. אפשר לחתוך לפרוסות ואז לסדר על הפוך על תבנית משומנת מעט או על נייר אפיה עם מרווחים או להכין רולדה ולהניח בתבנית אינגליש קייק

  6. לתת לתפוח יפה

  7. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה לא לייבש

  8. להוציא אפשר להכין זיגוג

  9. של כוס אבקת סוכר עם 2 כפות מים או חלב לערבב לקבלת קרם חלק ולזגג מעל כל אחד