לןגן

עוגת פתי בר קרה בנגיעות קוקוס

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 02/08/2019 | 19:26
עוגת פתי בר קרה  בנגיעות קוקוס

תקציר המתכון: עוגת בשכבות קרם ללא אפייה טעימה ומומלצת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת תבנית מלבנית או אינגלייש קייק( אבל אמיתית לא חד פעמית עמוקה ) ולהתחיל לטבל את הפתי בר בחלב עם הנס קפה ולסדר 2 שכבות של פתי בר מעל חצי מהקרם..ובקרם שנותר להוסיף כף קקאו ולערבב( את השמנת מתוקה החלב והפודינג לשים בקערת מיקסר ולהקציף עד לקצפת לשפוך את הקוקוס ולהקציף עוד טיפה) לסדר עוד 2 שכבות של פתי בר ולשים את יתרת הקרם ליישר ולהכניס למקפיא למספר דקות לבינתיים קחו סיר שימו את מוצרי הגנאש על הגז לערבב עד לסמיכות ולשפוך מעל העוגה להכניס למקפיא לעוד 10 דקות ואז להעביר למקרר עד למחרת..💕