לןגן

ממרח פטריות בטעם כבד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 01/08/2019 | 11:00
ממרח  פטריות בטעם כבד

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הבצל לאחך מכן מוסיפים את הפטריות אחרי סינון וממשיכים עד לקבלת צבע זהוב

  2. 2) מוסיפים את כל השאר זה אומר רוטב טריאקי מרק בצל

  3. ביצה קשה חתוך גס אגוז מוסקט ופלפל שחור מטגנים עוד 5 דקות טוחנים עד לקבלת מרקם חלק מקררים ושומרים בקופסה אטומה בהצלחה