לןגן

טריקולד

מאת: שרה יוסף, פורסם: 31/07/2019 | 23:24

תקציר המתכון: פשוט להכנה

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת 4 צלוחיות ולחלק שמנת מתוקה אחת

  2. לחם במיקרו 40 שניות

  3. להוסיף לכל צלוחית אחד מהשוקלודים ולערבב היטב ולקרר על השימוש

  4. לקחת צלוחית לשים את הגילטין עם החלב לערבב היטב ולחכטת רבע שעה

  5. להקציף את 2 שמנת מתוקה עף כף אבקת סוכר לקבלת קצפת

  6. לחמם את הגילטין מיקרו 25 שניות

  7. לערבב היטב ולהטביף כפיתתלכל צלוחית עם השוקולד עם

  8. לחלק את הקצפת ל4 ולקפל כל צבע בנפרד

  9. לשים בשקית זילוף ולזלף בכוסות צבע אחד מהשוקלודים ולדפוק על השייש ליישור,להכניס למקפיא לרבע שעה ,להוציא להוסיף עוד צבע ככה עם כל צבע

  10. אפשר לקשט עם שוקולד

  11. יפה

  12. לחלק את הקצפת בין 4 הצלוחיות